Bilete de avion ieftine spre Palmerston

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Palmerston pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Palmerston din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Palmerston fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Palmerston sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Palmerston este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Palmerston este deservit de către aeroporturile: Palmerston North.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Palmerston poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Palmerston din timp.

Informații generale despre Palmerston

Palmerston se află în Noua Zeelandă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PMR. Populația în Palmerston este aproximativ 75996 de rezidenți.

Fusul orar în Palmerston: Pacific/Auckland UTC +1200, diferența de timp între Palmerston și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.