Bilete de avion ieftine spre Palenque

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Palenque pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Palenque din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Palenque fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Palenque sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Palenque este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Palenque este deservit de către aeroporturile: Palenque International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Palenque poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Palenque din timp.

Informații generale despre Palenque

Palenque se află în Mexic. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PQM. Populația în Palenque este aproximativ 36669 de rezidenți.

Fusul orar în Palenque: America/Mexico_City UTC -0500, diferența de timp între Palenque și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.