Bilete de avion ieftine spre Padang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Padang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Padang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Padang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Padang sunt cele mai solicitate în lunile Ianuarie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Padang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Padang este deservit de către aeroporturile: Minangkabau International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Padang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Padang din timp.

Informații generale despre Padang

Padang se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - PDG. Populația în Padang este aproximativ 840352 de rezidenți.

Fusul orar în Padang: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Padang și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.