Bilete de avion ieftine spre Osaka

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Osaka pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Osaka din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Osaka fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Osaka sunt cele mai solicitate în lunile Iunie, Martie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Osaka este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Osaka este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Kansai, Itami, Kobe.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Osaka poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Osaka din timp.

Informații generale despre Osaka

Osaka se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OSA. Populația în Osaka este aproximativ 2592413 de rezidenți.

Fusul orar în Osaka: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Osaka și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.