Bilete de avion ieftine spre Ohrid

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ohrid pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ohrid din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ohrid fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ohrid sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ohrid este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ohrid este deservit de către aeroporturile: Ohrid St. Paul the Apostle .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ohrid poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ohrid din timp.

Informații generale despre Ohrid

Ohrid se află în Macedonia Fyrom. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - OHD. Populația în Ohrid este aproximativ 54908 de rezidenți.

Fusul orar în Ohrid: Europe/Skopje UTC +0200, diferența de timp între Ohrid și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.