Bilete de avion ieftine spre Nanjing

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Nanjing pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Nanjing din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Nanjing fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Nanjing sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Nanjing este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Nanjing este deservit de către aeroporturile: Nanjing Lukou International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Nanjing poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Nanjing din timp.

Informații generale despre Nanjing

Nanjing se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - NKG. Populația în Nanjing este aproximativ 7165292 de rezidenți.

Fusul orar în Nanjing: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Nanjing și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.