Bilete de avion ieftine spre Moscova

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Moscova pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Moscova din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Moscova fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Moscova sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, August și Noiembrie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Moscova este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Moscova este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo, Aeroportul Internațional Domodedovo, Vnukovo International, Zhukovsky International. Zborurile directe spre Moscova sunt deservite de 10 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Aeroflot Russian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Moscova poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Moscova din timp.

Informații generale despre Moscova

Moscova se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MOW. Populația în Moscova este aproximativ 10381222 de rezidenți.

Fusul orar în Moscova: Europe/Moscow UTC +0300, diferența de timp între Moscova și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Moscova

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Moscova: