Bilete de avion ieftine spre Morioka

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Morioka pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Morioka din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Morioka fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Morioka sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Morioka este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Morioka este deservit de către aeroporturile: Hanamaki.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Morioka poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Morioka din timp.

Informații generale despre Morioka

Morioka se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HNA. Populația în Morioka este aproximativ 73115 de rezidenți.

Fusul orar în Morioka: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Morioka și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.