Bilete de avion ieftine spre Mauritius

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Mauritius pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Mauritius din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Mauritius fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Mauritius sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Octombrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Mauritius este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Mauritius este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Mauritius poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Mauritius din timp.

Informații generale despre Mauritius

Mauritius se află în Mauritius. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MRU. Populația în Mauritius este aproximativ 1263 de rezidenți.

Fusul orar în Mauritius: Indian/Mauritius UTC +0400, diferența de timp între Mauritius și Chișinău este de plus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.