Bilete de avion ieftine spre Maribor

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Maribor pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Maribor din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Maribor fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Maribor sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Maribor este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Maribor este deservit de către aeroporturile: Maribor Edvard Rusjan.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Maribor poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Maribor din timp.

Informații generale despre Maribor

Maribor se află în Slovenia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MBX. Populația în Maribor este aproximativ 95171 de rezidenți.

Fusul orar în Maribor: Europe/Ljubljana UTC +0200, diferența de timp între Maribor și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.