Bilete de avion ieftine spre Managua

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Managua pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Managua din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Managua fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Managua sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Managua este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Managua este deservit de către aeroporturile: Augusto C. Sandino International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Managua poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Managua din timp.

Informații generale despre Managua

Managua se află în Nicaragua. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - MGA. Populația în Managua este aproximativ 973087 de rezidenți.

Fusul orar în Managua: America/Managua UTC -0600, diferența de timp între Managua și Chișinău este de minus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.