Bilete de avion ieftine spre Lugansk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lugansk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lugansk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lugansk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lugansk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lugansk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lugansk este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lugansk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lugansk din timp.

Informații generale despre Lugansk

Lugansk se află în Ucraina. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - VSG. Populația în Lugansk este aproximativ 452000 de rezidenți.

Fusul orar în Lugansk: Europe/Zaporozhye UTC +0300, diferența de timp între Lugansk și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.