Bilete de avion ieftine spre Ljubljana

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Ljubljana pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Ljubljana din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Ljubljana fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Ljubljana sunt cele mai solicitate în lunile Noiembrie, Septembrie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Ljubljana este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Ljubljana este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Ljubljana Jože Pučnik.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Ljubljana poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Ljubljana din timp.

Informații generale despre Ljubljana

Ljubljana se află în Slovenia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LJU. Populația în Ljubljana este aproximativ 272220 de rezidenți.

Fusul orar în Ljubljana: Europe/Ljubljana UTC +0200, diferența de timp între Ljubljana și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.