Bilete de avion ieftine spre Lima

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lima pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lima din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lima fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lima sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lima este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lima este deservit de către aeroporturile: Jorge Chávez International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lima poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lima din timp.

Informații generale despre Lima

Lima se află în Peru. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LIM. Populația în Lima este aproximativ 7737002 de rezidenți.

Fusul orar în Lima: America/Lima UTC -0500, diferența de timp între Lima și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.