Bilete de avion ieftine spre Lihir Island

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lihir Island pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lihir Island din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lihir Island fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lihir Island sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lihir Island este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lihir Island este deservit de către aeroporturile: Lihir Island.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lihir Island poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lihir Island din timp.

Informații generale despre Lihir Island

Lihir Island se află în Papua Noua Guinee (Niugini). Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LNV. Populația în Lihir Island este aproximativ 18000 de rezidenți.

Fusul orar în Lihir Island: Pacific/Port_Moresby UTC +1000, diferența de timp între Lihir Island și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.