Bilete de avion ieftine spre Lifou

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lifou pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lifou din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lifou fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lifou sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lifou este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lifou este deservit de către aeroporturile: Ouanaham.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lifou poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lifou din timp.

Informații generale despre Lifou

Lifou se află în Noua Caledonie. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LIF. Populația în Lifou este aproximativ 10151 de rezidenți.

Fusul orar în Lifou: Pacific/Noumea UTC +1100, diferența de timp între Lifou și Chișinău este de plus 09:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.