Bilete de avion ieftine spre Lhasa

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lhasa pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lhasa din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lhasa fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lhasa sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lhasa este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lhasa este deservit de către aeroporturile: Lhasa Gonggar.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lhasa poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lhasa din timp.

Informații generale despre Lhasa

Lhasa se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LXA. Populația în Lhasa este aproximativ 118721 de rezidenți.

Fusul orar în Lhasa: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Lhasa și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.