Bilete de avion ieftine spre Lexington

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lexington pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lexington din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lexington fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lexington sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lexington este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lexington este deservit de către aeroporturile: Blue Grass.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lexington poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lexington din timp.

Informații generale despre Lexington

Lexington se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LEX. Populația în Lexington este aproximativ 225366 de rezidenți.

Fusul orar în Lexington: America/New_York UTC -0400, diferența de timp între Lexington și Chișinău este de minus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.