Bilete de avion ieftine spre Lappeenranta

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lappeenranta pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lappeenranta din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lappeenranta fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lappeenranta sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lappeenranta este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lappeenranta este deservit de către aeroporturile: .

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lappeenranta poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lappeenranta din timp.

Informații generale despre Lappeenranta

Lappeenranta se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LPP. Populația în Lappeenranta este aproximativ 59276 de rezidenți.

Fusul orar în Lappeenranta: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Lappeenranta și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.