Bilete de avion ieftine spre Langkawi

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Langkawi pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Langkawi din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Langkawi fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Langkawi sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Langkawi este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Langkawi este deservit de către aeroporturile: Langkawi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Langkawi poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Langkawi din timp.

Informații generale despre Langkawi

Langkawi se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LGK. Populația în Langkawi este aproximativ 30212 de rezidenți.

Fusul orar în Langkawi: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Langkawi și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.