Bilete de avion ieftine spre Lae Pg

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Lae Pg pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Lae Pg din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Lae Pg fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Lae Pg sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Lae Pg este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Lae Pg este deservit de către aeroporturile: Lae Nadzab.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Lae Pg poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Lae Pg din timp.

Informații generale despre Lae Pg

Lae Pg se află în Papua Noua Guinee (Niugini). Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - LAE. Populația în Lae Pg este aproximativ 76255 de rezidenți.

Fusul orar în Lae Pg: Pacific/Port_Moresby UTC +1000, diferența de timp între Lae Pg și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.