Bilete de avion ieftine spre Kuopio

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kuopio pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kuopio din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kuopio fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kuopio sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kuopio este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kuopio este deservit de către aeroporturile: Kuopio.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kuopio poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kuopio din timp.

Informații generale despre Kuopio

Kuopio se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KUO. Populația în Kuopio este aproximativ 89104 de rezidenți.

Fusul orar în Kuopio: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Kuopio și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.