Bilete de avion ieftine spre Kuala Terengganu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kuala Terengganu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kuala Terengganu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kuala Terengganu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kuala Terengganu sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kuala Terengganu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kuala Terengganu este deservit de către aeroporturile: Sultan Mahmud.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kuala Terengganu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kuala Terengganu din timp.

Informații generale despre Kuala Terengganu

Kuala Terengganu se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - TGG. Populația în Kuala Terengganu este aproximativ 285065 de rezidenți.

Fusul orar în Kuala Terengganu: Asia/Kuala_Lumpur UTC +0800, diferența de timp între Kuala Terengganu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.