Bilete de avion ieftine spre Kota Kinabalu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kota Kinabalu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kota Kinabalu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kota Kinabalu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kota Kinabalu sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kota Kinabalu este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kota Kinabalu este deservit de către aeroporturile: Kota Kinabalu International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kota Kinabalu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kota Kinabalu din timp.

Informații generale despre Kota Kinabalu

Kota Kinabalu se află în Malaysia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BKI. Populația în Kota Kinabalu este aproximativ 457326 de rezidenți.

Fusul orar în Kota Kinabalu: Asia/Kuching UTC +0800, diferența de timp între Kota Kinabalu și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.