Bilete de avion ieftine spre Koror

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Koror pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Koror din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Koror fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Koror sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Koror este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Koror este deservit de către aeroporturile: Roman Tmetuchl International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Koror poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Koror din timp.

Informații generale despre Koror

Koror se află în Palau. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - ROR. Populația în Koror este aproximativ 10600 de rezidenți.

Fusul orar în Koror: Pacific/Palau UTC +0900, diferența de timp între Koror și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.