Bilete de avion ieftine spre Kiruna

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kiruna pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kiruna din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kiruna fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kiruna sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kiruna este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kiruna este deservit de către aeroporturile: Kiruna.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kiruna poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kiruna din timp.

Informații generale despre Kiruna

Kiruna se află în Suedia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KRN. Populația în Kiruna este aproximativ 17037 de rezidenți.

Fusul orar în Kiruna: Europe/Stockholm UTC +0100, diferența de timp între Kiruna și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.