Bilete de avion ieftine spre Kilimanjaro

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kilimanjaro pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kilimanjaro din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kilimanjaro fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kilimanjaro sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kilimanjaro este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kilimanjaro este deservit de către aeroporturile: Kilimanjaro International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kilimanjaro poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kilimanjaro din timp.

Informații generale despre Kilimanjaro

Kilimanjaro se află în Tanzania. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JRO. Populația în Kilimanjaro este aproximativ 164000000 de rezidenți.

Fusul orar în Kilimanjaro: Africa/Dar_es_Salaam UTC +0300, diferența de timp între Kilimanjaro și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.