Bilete de avion ieftine spre Kigali

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kigali pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kigali din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kigali fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kigali sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kigali este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kigali este deservit de către aeroporturile: Kigali International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kigali poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kigali din timp.

Informații generale despre Kigali

Kigali se află în Rwanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KGL. Populația în Kigali este aproximativ 745261 de rezidenți.

Fusul orar în Kigali: Africa/Kigali UTC +0200, diferența de timp între Kigali și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.