Bilete de avion ieftine spre Khartoum

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Khartoum pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Khartoum din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Khartoum fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Khartoum sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Khartoum este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Khartoum este deservit de către aeroporturile: Khartoum International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Khartoum poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Khartoum din timp.

Informații generale despre Khartoum

Khartoum se află în Sudan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KRT. Populația în Khartoum este aproximativ 1974647 de rezidenți.

Fusul orar în Khartoum: Africa/Khartoum UTC +0300, diferența de timp între Khartoum și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.