Bilete de avion ieftine spre Khabarovsk

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Khabarovsk pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Khabarovsk din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Khabarovsk fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Khabarovsk sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Khabarovsk este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Khabarovsk este deservit de către aeroporturile: Khabarovsk Novy.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Khabarovsk poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Khabarovsk din timp.

Informații generale despre Khabarovsk

Khabarovsk se află în Federaţia Rusă. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KHV. Populația în Khabarovsk este aproximativ 579000 de rezidenți.

Fusul orar în Khabarovsk: Asia/Vladivostok UTC +1000, diferența de timp între Khabarovsk și Chișinău este de plus 07:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.