Bilete de avion ieftine spre Kano

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kano pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kano din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kano fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kano sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kano este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kano este deservit de către aeroporturile: Mallam Aminu Kano International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kano poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kano din timp.

Informații generale despre Kano

Kano se află în Nigeria. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KAN. Populația în Kano este aproximativ 3626068 de rezidenți.

Fusul orar în Kano: Africa/Lagos UTC +0100, diferența de timp între Kano și Chișinău este de minus 02:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.