Bilete de avion ieftine spre Kajaani

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kajaani pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kajaani din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kajaani fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kajaani sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kajaani este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kajaani este deservit de către aeroporturile: Kajaani.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kajaani poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kajaani din timp.

Informații generale despre Kajaani

Kajaani se află în Finlanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KAJ. Populația în Kajaani este aproximativ 35375 de rezidenți.

Fusul orar în Kajaani: Europe/Helsinki UTC +0300, diferența de timp între Kajaani și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.