Bilete de avion ieftine spre Kagoshima

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kagoshima pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kagoshima din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kagoshima fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kagoshima sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kagoshima este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kagoshima este deservit de către aeroporturile: Kagoshima.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kagoshima poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kagoshima din timp.

Informații generale despre Kagoshima

Kagoshima se află în Japonia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KOJ. Populația în Kagoshima este aproximativ 555352 de rezidenți.

Fusul orar în Kagoshima: Asia/Tokyo UTC +0900, diferența de timp între Kagoshima și Chișinău este de plus 06:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.