Bilete de avion ieftine spre Kabul

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Kabul pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Kabul din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Kabul fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Kabul sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Kabul este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Kabul este deservit de către aeroporturile: Hamid Karzai International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Kabul poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Kabul din timp.

Informații generale despre Kabul

Kabul se află în Afghanistan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - KBL. Populația în Kabul este aproximativ 3043532 de rezidenți.

Fusul orar în Kabul: Asia/Kabul UTC +0430, diferența de timp între Kabul și Chișinău este de plus 01:30 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.