Bilete de avion ieftine spre Jinjiang

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Jinjiang pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Jinjiang din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Jinjiang fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Jinjiang sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Jinjiang este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Jinjiang este deservit de către aeroporturile: Quanzhou Jinjiang International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Jinjiang poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Jinjiang din timp.

Informații generale despre Jinjiang

Jinjiang se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JJN. Populația în Jinjiang este aproximativ 184143 de rezidenți.

Fusul orar în Jinjiang: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Jinjiang și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.