Bilete de avion ieftine spre Honolulu

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Honolulu pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Honolulu din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Honolulu fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Honolulu sunt cele mai solicitate în lunile Octombrie, Noiembrie și Iunie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Honolulu este în Februarie, Septembrie și Ianuarie.

Orașul Honolulu este deservit de către aeroporturile: Daniel K. Inouye International. Zborurile directe spre Honolulu sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană Delta Air Lines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Honolulu poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Honolulu din timp.

Informații generale despre Honolulu

Honolulu se află în Statele Unite. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HNL. Populația în Honolulu este aproximativ 371657 de rezidenți.

Fusul orar în Honolulu: Pacific/Honolulu UTC -1000, diferența de timp între Honolulu și Chișinău este de minus 13:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Honolulu

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Honolulu: