Bilete de avion ieftine spre Hangzhou

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hangzhou pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hangzhou din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hangzhou fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hangzhou sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hangzhou este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Hangzhou este deservit de către aeroporturile: Hangzhou Xiaoshan International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hangzhou poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hangzhou din timp.

Informații generale despre Hangzhou

Hangzhou se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HGH. Populația în Hangzhou este aproximativ 6241971 de rezidenți.

Fusul orar în Hangzhou: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Hangzhou și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.