Bilete de avion ieftine spre Haiphong

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Haiphong pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Haiphong din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Haiphong fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Haiphong sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Haiphong este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Haiphong este deservit de către aeroporturile: Cat Bi International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Haiphong poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Haiphong din timp.

Informații generale despre Haiphong

Haiphong se află în Vietnam. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HPH. Populația în Haiphong este aproximativ 602695 de rezidenți.

Fusul orar în Haiphong: Asia/Ho_Chi_Minh UTC +0700, diferența de timp între Haiphong și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.