Bilete de avion ieftine spre Hailar

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Hailar pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Hailar din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Hailar fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Hailar sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Hailar este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Hailar este deservit de către aeroporturile: Hulunbuir Hailar.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Hailar poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Hailar din timp.

Informații generale despre Hailar

Hailar se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HLD. Populația în Hailar este aproximativ 211066 de rezidenți.

Fusul orar în Hailar: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Hailar și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.