Bilete de avion ieftine spre Haikou

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Haikou pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Haikou din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Haikou fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Haikou sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Haikou este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Haikou este deservit de către aeroporturile: Haikou Meilan International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Haikou poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Haikou din timp.

Informații generale despre Haikou

Haikou se află în China. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - HAK. Populația în Haikou este aproximativ 615835 de rezidenți.

Fusul orar în Haikou: Asia/Harbin UTC +0800, diferența de timp între Haikou și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.