Bilete de avion ieftine spre Groningen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Groningen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Groningen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Groningen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Groningen sunt cele mai solicitate în lunile August, Septembrie și Iulie. Cererea cea mai mică la zboruri spre Groningen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Groningen este deservit de către aeroporturile: Groningen Airport Eelde.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Groningen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Groningen din timp.

Informații generale despre Groningen

Groningen se află în Olanda. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - GRQ. Populația în Groningen este aproximativ 181194 de rezidenți.

Fusul orar în Groningen: Europe/Amsterdam UTC +0200, diferența de timp între Groningen și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.