Bilete de avion ieftine spre Chios

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chios pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chios din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chios fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chios sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chios este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chios este deservit de către aeroporturile: Chios Island National.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chios poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chios din timp.

Informații generale despre Chios

Chios se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - JKH. Populația în Chios este aproximativ 23953 de rezidenți.

Fusul orar în Chios: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Chios și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.