Bilete de avion ieftine spre Chania

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Chania pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Chania din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Chania fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Chania sunt cele mai solicitate în lunile August, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Chania este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Chania este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Chania.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Chania poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Chania din timp.

Informații generale despre Chania

Chania se află în Grecia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CHQ. Populația în Chania este aproximativ 53910 de rezidenți.

Fusul orar în Chania: Europe/Athens UTC +0300, diferența de timp între Chania și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.