Bilete de avion ieftine spre Cap Haitien

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Cap Haitien pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Cap Haitien din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Cap Haitien fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Cap Haitien sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Cap Haitien este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Cap Haitien este deservit de către aeroporturile: Cap-Haïtien International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Cap Haitien poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Cap Haitien din timp.

Informații generale despre Cap Haitien

Cap Haitien se află în Haiti. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - CAP. Populația în Cap Haitien este aproximativ 134815 de rezidenți.

Fusul orar în Cap Haitien: America/Port-au-Prince UTC -0500, diferența de timp între Cap Haitien și Chișinău este de minus 08:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.