Bilete de avion ieftine spre Biskek

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Biskek pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Biskek din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Biskek fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Biskek sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Biskek este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Biskek este deservit de către aeroporturile: Manas International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Biskek poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Biskek din timp.

Informații generale despre Biskek

Biskek se află în Kirghizstan. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - FRU. Populația în Biskek este aproximativ 900000 de rezidenți.

Fusul orar în Biskek: Asia/Bishkek UTC +0600, diferența de timp între Biskek și Chișinău este de plus 03:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.