Bilete de avion ieftine spre Bergen

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bergen pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bergen din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bergen fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bergen sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bergen este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bergen este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Bergen Flesland. Zborurile directe spre Bergen sunt deservite de 3 companii aeriene. Cele mai multe curse le deservește compania aeriană SAS Scandinavian Airlines.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bergen poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bergen din timp.

Informații generale despre Bergen

Bergen se află în Norvegia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BGO. Populația în Bergen este aproximativ 213585 de rezidenți.

Fusul orar în Bergen: Europe/Oslo UTC +0200, diferența de timp între Bergen și Chișinău este de minus o oră. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.

Zboruri directe spre Bergen

Zboruri directe din orașele:
Zboruri directe din țările:

Companiile aeriene care operează zboruri spre Bergen: