Bilete de avion ieftine spre Beirut

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Beirut pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Beirut din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Beirut fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Beirut sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Beirut este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Beirut este deservit de către aeroporturile: Aeroportul Internațional Beirut Rafic Hariri.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Beirut poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Beirut din timp.

Informații generale despre Beirut

Beirut se află în Liban. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BEY. Populația în Beirut este aproximativ 1916100 de rezidenți.

Fusul orar în Beirut: Asia/Beirut UTC +0300, diferența de timp între Beirut și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.