Bilete de avion ieftine spre Banjarmasin

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Banjarmasin pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Banjarmasin din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Banjarmasin fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Banjarmasin sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Banjarmasin este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Banjarmasin este deservit de către aeroporturile: Syamsudin Noor International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Banjarmasin poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Banjarmasin din timp.

Informații generale despre Banjarmasin

Banjarmasin se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BDJ. Populația în Banjarmasin este aproximativ 572837 de rezidenți.

Fusul orar în Banjarmasin: Asia/Jakarta UTC +0700, diferența de timp între Banjarmasin și Chișinău este de plus 04:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.