Bilete de avion ieftine spre Balikpapan

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Balikpapan pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Balikpapan din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Balikpapan fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Balikpapan sunt cele mai solicitate în lunile Septembrie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Balikpapan este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Balikpapan este deservit de către aeroporturile: Sultan Aji Muhammad Sulaiman.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Balikpapan poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Balikpapan din timp.

Informații generale despre Balikpapan

Balikpapan se află în Indonezia. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BPN. Populația în Balikpapan este aproximativ 433866 de rezidenți.

Fusul orar în Balikpapan: Asia/Makassar UTC +0800, diferența de timp între Balikpapan și Chișinău este de plus 05:00 ore. Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.