Bilete de avion ieftine spre Bahrain

plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
plane-in
swap
plane-out
×
persons
Adulți
12+ ani
1
Copii
2-12 ani
0
Bebeluși
0-24 luni
0

Cele mai ieftine bilete de avion din aeroporturi în raza de 200km spre Bahrain pe un an înainte

Se încarcă, vă rugăm așteptați.

ZBOR.MD compară prețurile la bilete de avion spre Bahrain din 2629 de orașe cu 835 companii aeriene. Găsim cele mai ieftine bilete de avion către Bahrain fără costuri suplimentare.

Biletele de avion spre Bahrain sunt cele mai solicitate în lunile Martie, Aprilie și Mai. Cererea cea mai mică la zboruri spre Bahrain este în Noiembrie, Decembrie și Ianuarie.

Orașul Bahrain este deservit de către aeroporturile: Bahrain International.

În dependență de numărul zilelor rămase până la zbor, prețul biletului de avion spre Bahrain poate să se modifice cu peste 92%.

Pentru a avea posibilitatea să alegeți dintr-o gama cât mai largă de zboruri la prețuri mici, orientându-vă după dorințele și posibilitățile financiare, ZBOR.MD vă recomandă să achiziționați bilete spre Bahrain din timp.

Informații generale despre Bahrain

Bahrain se află în Bahrain. Cod IATA (codul unic de indentificare a obiectului) al orașului - BAH. Populația în Bahrain este aproximativ 176583 de rezidenți.

Fusul orar în Bahrain: Asia/Bahrain UTC +0300, diferența de timp între Bahrain și Chișinău este de 0 ore . Atenție: în biletele de avion este indicată ora locală de decolare, obligatoriu verificați orele înainte de zbor.